Pling i bollen!

Historien vår starter med at den unge kokken Trond Moi treffer en av landets beste vinkjennere, Toralf Bølgen.

Dette skjedde for over 20 år siden. Under mottoet «pling i bollen» starter de sin første restaurant på Høvikodden. Siden har de gitt hundretusener av gjester minnerike øyeblikk inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst.

Initiativet kom fra den unge og lovende kokken Trond Moi, som kontaktet en av Norges dyktigste vinkelnere, Toralf Bølgen. De tok over Kafé Piruetten på Henie Onstad, og ville lage landets beste kafé. Det klarte de, etter noen krevende år.

"Opplevelser inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst."

Etter 20 år er en liten kafe blitt til flere unike restauranter. Virksomhet teller nå 7 restauranter med til sammen ca. 180 ansatte. BØLGEN OG MOI har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede. Ved siden av restaurantdriften har både Trond og Toralf skrevet bøker, og drevet en utstrakt kurs- og konsulentvirksomhet.