Sommelier/vinkelner hos Bølgen & Moi Kristiansand

Vi søker en smilende, fleksibel, kreativ og samarbeidsorientert person med vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester.

Erfaring, interesse, ambisjoner, høye krav til kvalitet og gode kunnskaper vektlegges for å inngå i vårt profesjonelle team av dyktige servitører og kokker i et utviklende arbeidsmiljø.

Vi ser helst at du har vinkelner/sommelier-utdannelse, eller annen relevant erfaring.
Er du en servitør med ambisjoner om å bli vinkelner og interesse for faget ønsker vi også en søknad av nettopp deg. Vi tilbyr gode løsninger på utdannelse i samarbeid med Kulinarisk Akademi.

Våre vinkelnere har ansvar for å opprettholde kvalitet og variasjon på vårt store vinkart.
Du må være utadvendt, like kunder og være en god formidler. Vi tilbyr egne vinkurs, temakvelder og andre faglige happenings hele året som du vil være en stor del av.
Det kreves også at du har tett kontakt med leverandører blant våre fortrukne samarbeidspartnere, samt kan formidle god opplæring internt for våre servitører.

BØLGEN & MOI Kristiansand ligger på fiskebrygga i hjertet av Kristiansand.

BØLGEN & MOI Kristiansand ligger på fiskebrygga i hjertet av Kristiansand. Her har vi lunsj, bar, brasserie, vinterhage, uteservering og sol-terrasse. Utvalget av mat og drikke er stort, med en serviceinnstilt, lett og leken atmosfære som fellesnevner.

Stilling er ledig fra 1. mars, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, unikt arbeidsmiljø, faglig stolthet og en trygg arbeidsplass.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt daglig leder Stian Tungland på tlf 91 76 10 19.

Skriftlig søknad merket ”Vinkelner ” sendes med CV, bilde og referanse til dagligleder.kristiansand@bolgenogmoi.no.