Bølgen & Moi Briskeby ansatte

Bølgen & Moi Briskeby søker lekne servitører, bartendere og runnere.

Er du vår neste superstjerne?

Bølgen & Moi Briskeby er en populær restaurant på Frogner, godt besøkt året rundt og med mange hyggelige stamgjester. Vi er kanskje spesielt kjent for våre champagnelunsjer med DJ hver lørdag kl. 12.

Vi søker nå etter servitører, bartendere og runnere. Vi er en flott gjeng som jobber her allerede, med et veldig godt arbeidsmiljø, men nå trenger vi litt påfyll.

Vi er på jakt etter deg som har lidenskap for bransjen, og glimt i øyet. Du tar gjerne i et tak når det trengs, og liker å jobbe i team. Vi har mange studenter som jobber lørdager hos oss, da dette er veldig kjekt i forhold til arbeidstider, de jobber dagtid under champagnelunsjen, og som regel har kveldene fri. Man har da også mulighet til å jobbe mer når studiehverdagen åpner opp for det.

 

Du må:

• Smile og ha lidenskap for det du driver med

• Være kreativ, fleksibel og samarbeidsorientert

• Ha vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester

• Drives av utfordringer

• Like samspillet mellom mat, vin og kunst

• Ha erfaring fra serveringsbransjen

• Virkelig brenne for god service!

 

Og ikke minst – du må kunne kjenne deg igjen i våre kjerneverdier: lek, engasjement og overraskelse. Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges for å inngå i ett profesjonelt team.

 

Hos oss får du:

• Være en del av et av de største fagmiljøene i Norge innen mat og drikke

• God mulighet til å utvikle deg faglig med varierte oppgaver, sammen med dyktige kollegaer

• Konkurransedyktige betingelser

 

Søknad med CV kan sendes til hovmester.briskeby@bolgenogmoi.no

Om arbeidsgiveren

Bølgen & Moi har syv ledende restauranter i Norge. Vi har ett av landets største fagmiljøer innen mat og drikke og ansatte som skiller seg ut i mat- og vinverdenen, både nasjonalt og internasjonalt.

Alle våre ansatte har en ekte interesse for mat og drikke og legger vekt på våre kjerneverdier: lek, engasjement og overraskelse.

Vi står gjerne på hodet for gjestene våre av pur gjestfrihet, har høyt engasjement, og tror på å tenke utenfor boksen. Vi liker å overraske, være kreative og se løsninger – gjerne med en leken tilnærming. Kreativ galskap er viktige nøkkelord for oss!