Daglig leder for en av Stavangers beste restauranter

Lek, engasjement og overraskelse

BØLGEN & MOI er en av Norges ledende restaurantaktører og ett av landets største fagmiljøer innen mat og drikke. Vi står gjerne på hodet for gjestene våre av pur gjestfrihet, har høyt engasjement, og tror på å tenke utenfor boksen. Vi liker å overraske, være kreative og se løsninger – gjerne med en leken tilnærming. Kreativ galskap er viktige nøkkelord for oss! Nå søker vi en daglig leder som ønsker å ta over roret på en av Stavangers aller beste restauranter.

BØLGEN & MOI Stavanger ligger flott til ved Norsk Oljemuseum med fantastisk utsikt over fjorden med mektige fjell som bakteppe. På varme sommerdager kan byens beste restaurantutsikt nytes fra den store uteserveringen. I hele 20 år har vi vært kritikerrost og i toppsiktet av gode restauranter i Stavanger.

Fantastisk utsikt fra den store uteserveringen.

Fantastisk utsikt fra den store uteserveringen.

 

Hva går jobben ut på?
Som daglig leder av BØLGEN & MOI Stavanger har du overordnet ansvar for restaurantens daglige virksomhet. Du har evnen til å gjøre de gode medarbeiderne rundt deg enda bedre, og du leder hele teamet i riktig retning, med fokus på både det profesjonelle, faglige og menneskelige.

Som daglig leder vil du også være med på å utvikle restauranten videre mot de målene vi har satt oss, og kontinuerlig jobbe for å se muligheter og realisere restaurantens fulle potensial. Du leder både vei for andre og bretter opp ermene selv. Stillingen er en fast heltidsstilling, med oppstart 1. januar.

 

Hvem er du?
Hvis du liker og kjenner deg igjen i arbeidsmiljøet vi har beskrevet ovenfor, er det stor sannsynlighet for at du kan være den rette for oss. Vi ønsker at du:

•    Vil ta vår solide restaurant i Stavanger til nye høyder
•    Er ambisiøs og tør å tenke utenfor boksen
•    Kan stå på hodet (les: gjøre alt for å yte det beste for både gjester og ansatte)
•    Har vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester
•    Drives av utfordringer og har gode resultater fra restaurantbransjen eller andre relevante bransjer å henvise til
•    Er god på salg og forretning, og kompetent innen økonomi
•    Er en trygg leder som får sine ansatte til å vokse

Hvis du i tillegg liker intens jobbing, folk som virkelig legger sjela i det de gjør og mye glede på arbeidsplassen, har vi veldig lyst til å høre fra deg!

Ved spørsmål om stillingen, kontakt driftssjef Linn Skjevdal på tlf. 46 34 55 55. Søknad med CV sendes på e-post til driftsjef@bolgenogmoi.no og dagligleder.stavanger@bolgenogmoi.no. Søknadsfrist 1. august.

 

Prisbelønnet arkitektur.

Prisbelønnet arkitektur.