Bølgen & Moi Bodø

Vil du være med og utvikle Bølgen & Moi Bodø?

Vi søker kreativt og lekent personell

BØLGEN & MOI er en av Norges ledende restaurantaktører og ett av landets største fagmiljøer innen mat og drikke. Vi står gjerne på hodet for gjestene våre av pur gjestfrihet, har høyt engasjement, og tror på å tenke utenfor boksen. Vi liker å overraske, være kreative og se løsninger – gjerne med en leken tilnærming. Kreativ galskap er viktige nøkkelord for oss!

Våren/sommeren 2020 åpner vi ny restaurant i Bodø. Den vil ligge vakkert til i den helt nye bydelen Ramsalt, vi blir der en del av innfartsåren og porten inn til byen i Sjøgata. Konseptet blir tuftet på opplevelsene, med de åpne kjøkkenløsningene og kokkene som en del av restauranten. Vi ønsker å være best på fisk & skalldyr, men også tilby burger, salat og grill, god & raus mat er nøkkelord, og selvsagt står overraskelse også på menyen.

Vi søker nå:

  • Daglig leder
  • Restaurantsjef
  • Kjøkkensjef

Er du vår ambisiøse daglige leder i Bodø? 

Som daglig leder av BØLGEN & MOI i Bodø får du en unik mulighet til å være med og bygge opp vår nye restaurant til den foretrukne restauranten i Bodø. Det betyr intens jobbing, utfordringer i alle størrelsesordener, masse arbeidsglede og kreativ galskap. Du må tørre å tenke utenfor boksen og ha vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester.

Du må være en trygg og kunnskapsrik leder som gjør de gode medarbeiderne rundt deg enda bedre. Du skal lede hele teamet i riktig retning, med fokus på både det profesjonelle, faglige og menneskelige. Samtidig må du ikke være redd for å brette opp ermene selv.

Vi ønsker at daglig leder: 

  • Har ledererfaring og gode resultater fra restaurantbransjen eller andre relevante bransjer å henvise til
  • Er ambisiøs og drives av utfordringer
  • Er god på salg og forretning, og kompetent innen økonomi
  • Er en trygg leder som får sine ansatte til å vokse
  • Har evnen til å begeistre både gjester og ansatte

Er du vår lekne restaurantsjef i Bodø med god service i DNAet? 

Som restaurantsjef for Bølgen & Moi Bodø blir du en viktig brikke i oppbyggingen av den nye restauranten. Du kommer til å få et stort ansvarsområde, og vi ønsker at du skal begeistre gjestene gjennom god service. Du skal være et godt forbilde for resten av personalet, og lede de til å alltid yte det lille ekstra for gjestene våre.

Restaurantsjefen må: 

  • Være strukturert og selvgående
  • Sulten på et stort ansvarsområde
  • Serviceinnstilt til fingerspissene
  • Smile og ha lidenskap for det du driver med
  • Være en ressursperson for personalet
  • Ha vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester
  • Solide kunnskaper innen vin og mat.
  • Kjenne seg igjen i våre kjerneverdier: lek, engasjement og overraskelse

Restaurantsjefens oppgaver: 

  • Ansvarlig for restaurantens vaktliste og bookinger
  • Være motivator for de ansatte og stå for den faglige utviklingen
  • Sikre service og opplevelse i tråd med konseptet
  • Avsluttende oppgjør og kalkylekontroller
  • Ansvar for IK-hmS, IK-alkohol og brannsikkerhet
  • Utarbeide, revidere og påse at alle rutiner er på plass
  • Systemvedlikehold IT (kasseprogrammering, kasseoppdatering, annet systemvedlikehold)
  • Være en tydelig leder med lojalitet mot bedriftsledelsen

Eller er du vår drivende dyktige kjøkkensjef? 

Som kjøkkensjef hos Bølgen & Moi Bodø er det viktig at du er leken, engasjert og liker å overraske. Gjerne som en synlig profil foran gjestene våre. Du må være kreativ, men samtidig opptatt av orden og system. Du er nysgjerrig og brenner for å holde deg faglig oppdatert. Som kjøkkensjef er du en stødig leder med gode lederkunnskaper og er et godt forbilde.

Vår nye kjøkkensjef må: 

  • Ha fagbrev som kokk
  • Ha minimum 5 års erfaring
  • Ha minimum 2 år som sous chef/kjøkkensjef
  • Ha kunnskap om HACCP
  • Ha kunnskap om kjøkkenøkonomi og kalkulering
  • Kunne beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Ha grunnleggende datakunnskaper

Dette vil bli kjøkkensjefens ansvar: 

  • Utarbeide menyer med kalkyler og resepter.
  • Ansettelser i egen avdeling
  • Vaktlister
  • Varetelling
  • HACCP og Ik- mat
  • Bestillinger
  • Organisering av kjøkkenet
  • Lage sinnsykt god mat

Og ikke minst – dere må alle kunne kjenne dere igjen i våre kjerneverdier: lek, engasjement og overraskelse og like samspillet mellom mat, vin og kunst. Hvis du i tillegg liker intens jobbing, folk som virkelig legger sjela i det de gjør og mye glede på arbeidsplassen, har vi veldig lyst til å høre fra deg!

Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges for å inngå i ett profesjonelt team.

Hos oss får dere:

  • Være en del av et av de største fagmiljøene i Norge innen mat og drikke
  • God mulighet til å utvikle deg faglig med varierte oppgaver, sammen med dyktige kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser

Alle stillingene er faste heltidsstillinger, med oppstart etter avtale.

Søknad med CV sendes til bodo@bolgenogmoi.no innen 10. februar 2020