Meny

I forbindelse med en eventuell smittesporing ønsker vi at våre gjester, i tråd med Oslo kommunes anbefalinger registrer sitt besøk hos oss.

Vær vennlig å registrere deg når du ankommer restauranten.

her

BØLGEN INVITERER: FRANSK AFTEN

Få en mat- og vinopplevelse av de sjeldne!
Les mer og se menyen her!

~

HUSREGLER

Vi har gjennomført omfattende tiltak og sørget for at alle våre medarbeidere har fått god opplæring i smittevern slik at du skal få en trygg og fin opplevelse hos oss.

Våre ansatte

* Ansatte som føler seg syke eller på noen måte viser tegn til sykdom får ikke komme på jobb.
* Vi gjennomfører kontinuerlig opplæring og oppfølging av alle ansatte i smittevern.
* Våre ansatte vasker hendene svært hyppig. Vi håndterer ikke mat uten å ha vasket hendene og vi vasker mellom hver servering.

Vårt lokale

* Det er en meters avstand mellom alle sittegrupper, og det legges til rette for en meters avstand mellom alle gjester i samme selskap. Dersom dere kommer fra samme husstand, kan dere sitte nærmere hverandre, i henhold til gjeldene smittevernregler.
* Vi har tre AntiBac-stasjoner på huset; en i vindfanget ved inngangspartiet, en umiddelbart etter inngang til selve restauranten og en utenfor toalettene.
* Ved kødannelser, enten ved toaletter eller ved inngang/utgang ber vi om at dere holder en meters avstand.
* Vi benytter ikke vår garderobe, alle jakker må medbringes til bordet og henges/legges på egen stol.

Renhold

* Våre toaletter blir renholdt regelmessig gjennom dagen, og vi rengjør også dørhåndtak og andre kontaktpunkter regelmessig.
* Alle bord og stoler blir rengjort og vasket med såpe mellom hver servering.

Våre gjester

* Dersom dere har symptomer på forkjølelse, influensa eller andre luftveisplager ber vi om at dere holder dere hjemme, i tråd med råd fra helsemyndighetene. Merk at dette også kan gjelde veldig lette symptomer.
* Desinfiser hendene ved ankomst og vask hendene jevnlig.
* Hold en meters avstand til andre gjester mens dere er i vårt lokale.


Takk for den gode stemningen som dere, våre kjære gjester, alltid skaper i våre lokaler. Vi gleder oss til å gi dere gode og trygge restaurantopplevelser hos oss!