HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!


Arrangementet starter kl. 18.00 til aperitiff

WINEMAKES DINNER MED GEORG BREUER 31.MARS - 02.APRIL

HJORT
Carpaccio av hjort med vellagret Norvegia, timianmajones, syltet løk og sprø potet
Carpaccio of venison with aged Norvegia, thyme mayonnaise, pickled onion and crispy potato
Inneholder: Sulfitt, egg, sennep, melk

POTET OG TRØFFEL
Variasjon på potet og jordskokk med vårtrøfler og en herlig smørsaus
Variation on potatoes and Jerusalem Artichokes with spring truffles and a lovley butter sauce
Inneholder: Sulfitt, melk

SKREI
Pannestekt skrei med fennikel, spisskål og kremet fiskeveloutè med rogn
Pan fried skrei with fennel, cabbage and a creamy Fish veloutè with caviar
Inneholder: Melk, sulfitt, fisk, selleri

KYLLING
Kyllingballotine med gulrotkrem, mini gulrot, sopp og steinsopp -og kyllingsjy
Chicken ballotine with carrot cream, mini carrots and a porcini -and chicken jus
Inneholder: Melk, sulfitt, selleri, pistasjnøtter

HVIT SJOKOLADE OG TINDVED
Hvit sjokolademousse med tindvedkrem og pasjonsfrukt sorbet
White chocolate mousse with sea buckthorn cream and passion fruit sorbe
Inneholder: Egg, melk, sulfitt, hvete


MENYPRIS

5 retters meny med aperitiff, vinpakke og kaffe 1795,- pr pers

5 retters meny med alkoholfrie enheter og kaffe 1095,- pr pers