Kjøkkensjefens 6-retters meny
SELSKAPSMENY MARS/APRIL
SKREI
Røkt skreikjake med fennikel, sitronmajones og ørretrogn
Smoked cheeks of Skrei with fennel, lemon mayonnaise and trout rough
Inneholder: sulfitt, fisk, egg, sennep
RISOTTO
Beterisotto med parmean, eple, nøtter og fetaost
Beet risotto with parmesan, apples, nuts and feta cheese
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, hasselnøtt, mandler
BROSME
Pannestekt brosme med brokkolikrem, brokkolini og beurre blanc
Pan seared cusk with broccoli cream, broccolini and beurre blanc
Inneholder: fisk, melk, sulfitt
OKSE
Slakterens biff av okse med variasjon av løk, grillet gulrot og rødvinsjy med syltet grønn pepper
Butches cut of beef with variation of onions, grilled carrot and a red wine sauce with picked green pepper
Inneholder: melk, sulfitt, selleri
DAGENS OST
Dagens ost med tomat- og eplemarmelade, brente mandler og nøttebrød
Today`s cheese with tomato and apple marmelade, almonds and nut bread
Inneholder: melk, hvete, sulfitt, valnøtter, hasselnøtter, mandler
APPELSIN OG SJOKOLADE
Sjokoladekrem, appelsinsobet og crumle
Chocolate cream, orange sorbet and crumble
Inneholder: melk, egg, hvete, sulfitt
MENYPRIS
3 retter: 625,-
4 retter: 695,-
5 retter: 745,-
6 retter: 825,-

Vin og øl
Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.
Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.
Send oss en e-post