Kjøkkensjefens 6-retters meny

SELSKAPSMENY MARS/APRIL

SKREI
Røkt skreikjake med fennikel, sitronmajones og ørretrogn
Smoked cheeks of Skrei with fennel, lemon mayonnaise and trout rough
Inneholder: sulfitt, fisk, egg, sennep

RISOTTO
Beterisotto med parmean, eple, nøtter og fetaost
Beet risotto with parmesan, apples, nuts and feta cheese
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, hasselnøtt, mandler

BROSME
Pannestekt brosme med brokkolikrem, brokkolini og beurre blanc 
Pan seared cusk with broccoli cream, broccolini and beurre blanc
Inneholder: fisk, melk, sulfitt

OKSE
Slakterens biff av okse med variasjon av løk, grillet gulrot og rødvinsjy med syltet grønn pepper
Butches cut of beef with variation of onions, grilled carrot and a red wine sauce with picked green pepper
Inneholder: melk, sulfitt, selleri

DAGENS OST
Dagens ost med tomat- og eplemarmelade, brente mandler og nøttebrød
Today`s cheese with tomato and apple marmelade, almonds and nut bread 
Inneholder: melk, hvete, sulfitt, valnøtter, hasselnøtter, mandler

APPELSIN OG SJOKOLADE
Sjokoladekrem, appelsinsobet og crumle
Chocolate cream, orange sorbet and crumble
Inneholder: melk, egg, hvete, sulfitt

MENYPRIS
3 retter: 625,-
4 retter: 695,-
5 retter: 745,-
6 retter: 825,-

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post