Kjøkkensjefens 6-retters meny

SELSKAPSMENY SEPT/OKT


ØRRET
Terrin av ørret med agurk, fritert ris og purreløksemulsjon
Terrine of trout with cucumber, fried rice and leek emusion
Inneholder: fisk, egg, sulfitt

KYLLING
Parfait av kyllinglever med eple, kastanjepuré og confitert andelår
Cream of chicken liver, with apple, chestnut purée and confit og duck leg
Inneholder: melk, egg, sulfitt

HYSE
Lettrøkt hyse med purreløk, potet og kveitevelouté
Lightly smoked haddock with leek, potato and halibut velouté
Inneholder: fisk, bløtdyr, melk, sulfitt, selleri

HJORT
Stekt hjortefilet med rødbet, selleri og morkelsjy
Filet of deer with beetroot, celery and morel jus
Inneholder: melk, sulfitt, selleri

TRE FRANSKE OSTER
3 Franske oster med cointreaumarinert appelsin, fiken, og smørstekt brioche
3 French cheeses with cointreau marinated orange, figs and butter fried brioche
Inneholder: melk, hvete, sulfitt, egg,

SJOKOLADEDELICE
Sjokoladedelice med karamellisert hvit sjokolade, variasjon på tindved og Nyr is
Chocolate delice with caramelized white chocolate, sea buckthorn and Nyr ice cream
Inneholder: melk, egg, hvete, sulfitt

MENYPRIS
3 retter: 695,-
4 retter: 745,-
5 retter: 825,-
6 retter: 895,-

Velkommen til en av Stavangers mest kritikerroste restauranter.
Velkommen til en av Stavangers mest kritikerroste restauranter.

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post