Kjøkkensjefens 6-retters meny

SELSKAPSMENY JANUAR/FEBRUAR

SELLERI
Harmoni av selleri med fennikel og fritert bokhvete
Harmony of celery with fennel and fried buck wheat
Inneholder: melk, selleri, sulfitt

BLÅSKJELL
Blåskjell med edamame bønner, variasjon av jordskokk og røkt blåskjellsaus
Mussels with edamame beans, variation of Jerusalem artichokes and mussel sauce
Inneholder: melk, sulfitt, bløtdyr

LANGE
Pannestekt lange med kål, sopp og brunet smør hollandaise
Pan seared ling with cabbage, mushroom and browned butter hollandaise
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, egg

OKSE
Bressert oksekjake med himmelske rotfrukter og sennepssjy
Braised beef cheeks with heavenly root vegetables and mustard sauce
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

OST FRA LISE
Dagens oster fra Stavanger Ysteri med nøttebrød, fiken og aprikos
Today`s cheese from Stavanger Ysteri with nut bread, figs and apricots
Inneholder: melk, hvete, sulfitt, valnøtter, hasselnøtter, mandler

BERLINER BOLLE
Berliner boller med vanilje, sjokolade og bringebær
Berliner buns with vanilla, chocolate and raspberries
Inneholder: melk, egg, hvete, sulfitt

MENYPRIS
3 retter: 625,-
4 retter: 695,-
5 retter: 745,-
6 retter: 825,-

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post