Kjøkkensjefens 6-retters meny

SELSKAPSMENY NOV/DES

SJØKREPS
Pannestekt sjøkreps i sjøkrepsbisque
Pan seared langoustine in a langoustine bisque
Inneholder: skalldyr, melk, selleri, sulfitt

HJORT
Speket og lettrøkt hjort med syltet gresskar, tyttebær og chévre
Cured and lightly smoked deer with pickled pumpkin, lingonberries and chévre
Inneholder: melk, sulfitt

TORSK
Bakt torsk med edamamebønner, gulrot, parmaskinke og madeirasaus
Baked cod with edamame beans, carrot, Parma ham and madeira sauce
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, selleri

AND
Pannestekt andebryst med rødkål, selleri, pastinakk og anis-& rødvins saus
Pan seared breast of duck red cabbage, celery, parsnip and anise -& red wine jus
Inneholder: melk, sulfitt, selleri

TRE NORSKE OSTER
3 Norske oster med eple, klementin og fruktbrød
3 Norwegian cheeses with apple, clementine and fruit bread
Inneholder: melk, hvete, sulfitt

SJOKOLADE
Sjokoladedelice med karamellisert hvit sjokolade, variasjon på tindved og Nyr is
Chocolate delice with caramelized white chocolate, sea buckthorn and Nyr ice cream
Inneholder: melk, egg, hvete, sulfitt

MENYPRIS
3 retter: 695,-
4 retter: 745,-
5 retter: 825,-
6 retter: 895,-

Velkommen til en av Stavangers mest kritikerroste restauranter.
Velkommen til en av Stavangers mest kritikerroste restauranter.

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post