Kjøkkensjefens 6-retters meny
SELSKAPSMENY NOV/DES
SJØKREPS
Pannestekt sjøkreps i sjøkrepsbisque
Pan seared langoustine in a langoustine bisque
Inneholder: skalldyr, melk, selleri, sulfitt
HJORT
Speket og lettrøkt hjort med syltet gresskar, tyttebær og chévre
Cured and lightly smoked deer with pickled pumpkin, lingonberries and chévre
Inneholder: melk, sulfitt
TORSK
Bakt torsk med edamamebønner, gulrot, parmaskinke og madeirasaus
Baked cod with edamame beans, carrot, Parma ham and madeira sauce
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, selleri
AND
Pannestekt andebryst med rødkål, selleri, pastinakk og anis-& rødvins saus
Pan seared breast of duck red cabbage, celery, parsnip and anise -& red wine jus
Inneholder: melk, sulfitt, selleri
TRE NORSKE OSTER
3 Norske oster med eple, klementin og fruktbrød
3 Norwegian cheeses with apple, clementine and fruit bread
Inneholder: melk, hvete, sulfitt
SJOKOLADE
Sjokoladedelice med karamellisert hvit sjokolade, variasjon på tindved og Nyr is
Chocolate delice with caramelized white chocolate, sea buckthorn and Nyr ice cream
Inneholder: melk, egg, hvete, sulfitt
MENYPRIS
3 retter: 695,-
4 retter: 745,-
5 retter: 825,-
6 retter: 895,-

Vin og øl
Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.
Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.
Send oss en e-post