HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!

Bestill fra din servitør
Kveldsmenyen går fra kl. 18.00
~

7 RETTES MENY

SJØKREPS
Kremet skalldyrsuppe med stekt sjøkreps og syltede grønnsaker
Shellfish soup with pan-fried langoustine and pickled vegetables
Inneholder: Sulfitt, skalldyr, melk, selleri

JYSLA GOD POTET
Lun potet med potet crumble, potetkrem med nøttesmør og purreløk
Warm potatoes with potato crumble, potato cream with browned butter and leek
Inneholder: Sulfitt, melk

SKREI
Bakt skrei med beter i variasjon, parmachips og kylling sjy
Baked skrei with variation of beets, parma ham chips and chicken jus
Inneholder: Melk, fisk, sulfitt

KYLLING
Kylling rullade med sopp, estragon, spinat, sprøtt kylling skinn og kremet sennep saus
Chicken rulade with mushroom, tarragon, spinach, crispy chicken skin and creamed mustard sauce
Inneholder: Melk, sulfitt, selleri, sennep

SVIN
Indrefilet av svin med vintertupp reddik, gulrot, syltet løk og grønn pepper sjy
Tenderloin of pork with radish, carrot, pickled onions and green pepper jus
Inneholder: Melk, sulfitt, selleri

FØNIX
Fønix (lokal blåmuggost) fra Stavanger Ysteri med rugbrød og eple
Blue cheese from Stavanger Ysteri with rye and apple
Inneholder: Melk, rug, sulfitt

HVIT SJOKOLADE
Hvit sjokolade mousse på mandel bunn med pasjonsfruktvariasjon
White chocolate mousse on an almond bottom with variation of passion fruit
Inneholder: Egg, melk, mandel


MENYPRIS

3 retter: 625,- / 4 retter: 695,- / 5 retter: 745,- / 6 retter: 895,- / 7 retter: 925,-

VINMENY

3 retter: 495,- / 4 retter: 585,- / 5 retter: 685,- / 6 retter: 785,- / 7 retter: 885,-

EKSKLUSIV VINMENY
3 retter: 700,- / 4 retter: 850,- / 5 retter: 950,- / 6 retter: 1050,- / 7 retter: 1150,-

HUSREGLER

Vi har gjennomført omfattende tiltak og sørget for at alle våre medarbeidere har fått god opplæring i smittevern slik at du skal få en trygg og fin opplevelse hos oss.

Våre ansatte
¤ Ansatte som føler seg syke eller på noen måte viser tegn til sykdom får ikke komme på jobb.
¤ Vi har i samråd med AktiMed bedriftshelsetjeneste gjennomført god opplæring av alle ansatte i smittevern.
¤ Våre ansatte vasker hendene svært hyppig. Vi håndterer ikke mat uten å ha vasket hendene og vi vasker mellom hver servering.

Vårt lokale
¤ Det er en meters avstand mellom alle sittegrupper, samt en meters avstand mellom gjester, fremt at dere ikke kommer fra samme husstand.
¤ Vi har tre AntiBac-stasjoner på huset; en ved inngangspartiet, en utenfor toaletter og en ved betalings punkt.
¤ Ved kødannelser, enten ved toaletter eller ved inngang/utgang ber vi om at dere holder en meters avstand.

Renhold
¤ Våre toaletter blir renholdt regelmessig gjennom dagen, og vi rengjør også dørhåndtak og andre kontaktpunkter regelmessig.
¤ Alle bord og stoler blir rengjort og vasket med såpe mellom hver servering.

Våre gjester
¤ Dersom dere har symptomer på forkjølelse, influensa eller andre luftveisplager ber vi om at dere holder dere hjemme, i tråd med råd fra helsemyndighetene. Merk at dette også kan gjelde veldig lette symptomer.
¤ Desinfiser hendene ved ankomst og vask hendene jevnlig.
¤ Hold en meters avstand til andre gjester mens dere er i vårt lokale.