HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!

Bestill fra din servitør
Kveldsmenyen går fra kl. 18.00

6 RETTES MENY NOVEMBER/DESEMBER

KVEITE
Røkt kveite fra Hjelmeland med rugchips, eple og dill
Lightly smoked halibut with rye chips, apple and dill
Inneholder: Sulfitt, fisk, rug, melk

BLÅSKJELL
Kremet blåskjellsuppe med blåskjell, fennikel og urter
Creamed mussel soup with mussels, fennel and herbs
Inneholder: Sulfitt, bløtdyr, melk

TORSK
Bakt torsk med syltet selleri, erter, småløk og baconsmør
Baked cod with pickled celery, petit pois, small onion and bacon butter
Inneholder: Melk, sulfitt, fisk, selleri

HJORT
Hjortefilet med gulrotkrem, variasjon av kål, rødbeter og rødvinssjy med tyttebær
Venison filet with carrot cream, variation on cabbage, beet roots and red wine jus with lingonberry
Inneholder: Melk, sulfitt, selleri

FØNIX
Lokal blåmuggost fra Stavanger Ysteri med fiken og pepperkaker
Blue cheese from Stavanger Ysteri with figs and ginger bread
Inneholder: Melk, sulfitt, hvete

SJOKOLADE OG BRINGEBÆR 
Kjøkkensjefens sjokolade overraskelse med bringebær sorbet
Chocolate surprice with raspberry sorbet 
Inneholder: Egg, melk, sulfitt, hvete


MENYPRIS

3 retter: 695,- / 4 retter: 745,- / 5 retter: 825,- / 6 retter: 895,-

VINMENY

3 retter: 495,- / 4 retter: 585,- / 5 retter: 685,- / 6 retter: 785,-

EKSKLUSIV VINMENY
3 retter: 700,- / 4 retter: 850,- / 5 retter: 950,- / 6 retter: 1050,-