HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!

Bestill fra din servitør
Kveldsmenyen går fra kl. 18.00

6 RETTES MENY OKTOBER

BETER OG LOKAL OST
Røkt rødbete tartar med lokal ost fra Stavanger Ysteri, rug og bringebær
Lightly smoked beetroot tartar with rye, local cheese from Stavanger Ysteri and raspberries   
Inneholder: Sulfitt, rug, melk

SKALLDYRSUPPE MED EN TOUCH AV ASIA
Thai inspirert, klar skalldyrsuppe med blåskjell, reker, sprø grønnsaker og koriander
Thai inspired, clarified shellfish soup with mussels, shrimps, crispy vegetables and coriander
Inneholder: Sulfitt, skalldyr, bløtdyr, fisk, soya

LANGE
Bakt lange med variasjon på selleri, spinat og nøttesmør med salami fra Ask
Baked ling with variation of celery, spinach and browned butter with salami from Ask
Inneholder: Melk, sulfitt, fisk, selleri

LAM
Sesongens lam med jordskokkpurè, confitert jordskokk, kål og timiansjy
Lam of the season with jerusalem artichokes, cabbage and thyme jus
Inneholder: Melk, sulfitt, selleri

FØNIX
Råblå fra Grindal Ysteri med nøttebrød og grønn tomat marmelade
Blue cheese from Grindal Ysteri with nut bread and green tomato marmelade
Inneholder: Melk, rug, sulfitt, hvete, pistasj

EPLE OG VANILJE  
Kjøkkensjefens variant på epleterte med portvin, rosin og vaniljeis  
Apple tarte with port wine, raisins and vanilla ice cream
Inneholder: Egg, melk, sulfitt, hvete


MENYPRIS

3 retter: 625,- / 4 retter: 695,- / 5 retter: 745,- / 6 retter: 895,-

VINMENY

3 retter: 495,- / 4 retter: 585,- / 5 retter: 685,- / 6 retter: 785,-

EKSKLUSIV VINMENY
3 retter: 700,- / 4 retter: 850,- / 5 retter: 950,- / 6 retter: 1050,-