Tapas for take-away og overtidsmat

Tapas/ småretter for minimum 10 personer

kr. 425,-

Sesammarinert kyllingsatay med peanøttsaus og fersksyltet agurk
Kjøttboller med spicy tomatsaus
Glasert svineribbe med asian coleslaw, vårløk og sprøtt dryss
—–
Urte og hvitløks bakte hele Argentinske Gambasreker
Sashimi av laks med sesam,ponzusaus og koriander topping
Dampede blåskjell i kremet hvitvinsaus med urter, vårløk og tomat concasse 
—–
Tomat- og parmesansalat med basilikum og St. kristina skinke

Rustikk potetsalat med grillet paprika, chorizo, vårløk

Bulgur salat med sesongens grønnsaker og mynte/yoghurtdressing

Bakt urtemarinert paprika og marinerte oliven 

Frisk salat med vinaigrette

Landbrød og aioliContains: sesam, soya, peanøtt, sulfitt, skalldyr, fisk, bløtdyr, melk, sennep, gluten(hvete)


Overtidsmat for bedrifter

Ring 38 17 83 00 før kl 15:30

Burger med mizuno salat, løk marmelade, grillet bacon og chilimajones
Inneholder: sulfitt, sesam, soya, gluten(hvete), egg 

Pasta Bolognese 
med linguini pasta, kjøttsaus, parmesan og urtesalat
Inneholder: selleri, gluten, melk 

Fish & Chips 
panert kolje, fries, erter, sitron og aioli
Inneholder: fisk, melk, gluten(hvete), egg, sennep 

Kveite 
med kremet risoni, grønnsaker «prima vera»
Inneholder: , fisk melk, selleri, gluten(hvete), sulfitt 

Vegan – pasta 
Linguini med skogsopp, grønnkål og tomatconfit
inneholder: gluten(hvete) 

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post