I forbindelse med en eventuell smittesporing ønsker vi at våre gjester, i tråd med Oslo kommunes anbefalinger, registrer sitt besøk hos oss.

Dersom du ikke har forhåndsbesetil bord, vær vennlig å registrere deg når du ankommer restauranten.

her

SMITTEVERN

Vi har gjennomført omfattende tiltak og sørget for at alle våre medarbeidere har fått god opplæring i smittevern slik at du skal få en trygg og fin opplevelse hos oss.

Våre ansatte

* Ansatte som føler seg syke eller på noen måte viser tegn til sykdom får ikke komme på jobb.
* Vi gjennomfører kontinuerlig opplæring og oppfølging av alle ansatte i smittevern.
* Våre ansatte vasker hendene svært hyppig. Vi håndterer ikke mat uten å ha vasket hendene og vi vasker mellom hver servering.

Vårt lokale

* Det er en meters avstand mellom alle sittegrupper, og det legges til rette for en meters avstand mellom alle gjester i samme selskap. Dersom dere kommer fra samme husstand, kan dere sitte nærmere hverandre, i henhold til gjeldene smittevernregler.
* Vi har AntiBac-stasjoner ved inngangspartiene og ved toalettene.
* Ved kødannelser, enten ved toaletter eller ved inngang/utgang ber vi om at dere holder en meters avstand. Vær vennlig å vente utenfor toalettene dersom det er kø til båsene.
* Vi benytter ikke vår garderobe, alle jakker må medbringes til bordet og henges/legges på egen stol.

Renhold

* Våre toaletter blir renholdt regelmessig gjennom dagen, og vi rengjør også dørhåndtak og andre kontaktpunkter regelmessig.
* Alle bord og stoler blir rengjort og vasket med såpe mellom hver servering.

Våre gjester

* Dersom dere har symptomer på forkjølelse, influensa eller andre luftveisplager ber vi om at dere holder dere hjemme, i tråd med råd fra helsemyndighetene. Merk at dette også kan gjelde veldig lette symptomer.
* Desinfiser hendene ved ankomst og vask hendene jevnlig.
* Hold en meters avstand til andre gjester mens dere er i vårt lokale.


Vi ber våre gjester om å bidra til at Bølgen & Moi er en trygg og smittefri arena for alle besøkende, og følge smittevernråd. Takk for den gode stemningen som dere, våre kjære gjester, alltid skaper i våre lokaler. Vi gleder oss til å gi dere gode og trygge restaurantopplevelser hos oss!