Julebord på Bølgen & Moi Gimle

Julebordsesongen er den aller koseligste tiden på Gimle. Kom til oss og få spennende retter, friske cocktails og et mangfoldig vinkart. Vi hjelper til så det blir god match mellom vin og mat.

I barområdet har vi plass til 60 personer, i restauranten 140, i Champagne 24, og i Cognac har vi plass til 14 personer.

Julemenyen med julegris er tradisjonell servering til hver gjest, mens julemenyen med pinnekjøtt er Sharing på bordet, med nok mat til alle!

Julemenyen serveres fra 19. novemeber til 21. desember. Bestill gjerne bord på gimle@bolgenogmoi.no.

Velkommen til en stemningsfull kveld i restauranten vår på Gimle.
Velkommen til en stemningsfull kveld i restauranten vår på Gimle.

JULEMENY


FORRETT

AKEVITT- OG DILLGRAVET LAKSETARTAR
Rødløk, dill, pepperotrømme og flatbrød
Aquevit and dill cured salmon tartar with red onion, dill, horseradish sour cream and traditional Norwegian flatbread
Inneholder: gluten, melk, fisk, soya, sennep

HOVEDRETT

JULEGRIS
Langtidsbakt svineribbe med sprø svor og persille, hjemmelaget julepølse, medisterkaker, rødkål, tyttebær, surkål og mandelpoteter
Slow cooked pork ribs with crispy rind and parsley, Christmas sausages, red cabbage, lingonberries, sauerkraut and potatoes
Inneholder: gluten, melk, soya, sennep, selleri

ELLER

PINNEKJØTT
Einerdampet pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, mandelpoteter og sjy med en touch av fransk sennep
Traditional Norwegian lamb ribs served with mashed turnips, Christmas sausage and jus with a touch of French mustard
Inneholder: gluten, melk, sennep

DESSERT

CRÈME CARAMEL
Karamellpudding med krem og friske bær
Flan with whipped cream and berries
Inneholder: melk

MENYPRIS:

Julemeny med Julegris: 2 retter 595,- / 3 retter: 675,-
Julemeny med pinnekjøtt (2 serveringer pinnekjøtt): 2 retter 725,- / 3 retter: 785,-

Vinmeny: 2 retter: 220,- / 3 retter: 330,-
Eksklusiv vinmeny: 2 retter: 340,- / 3 retter: 500,-
Ølmeny: 2 retter: 280,- / 3 retter: 415,-

Julebordsesongen er den aller koseligste tiden i restauranten vår på GImle.
Julebordsesongen er den aller koseligste tiden i restauranten vår på GImle.

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post