Selskapsmeny Jul

JULEMENY

FORRETT

Akevitt- og dillgravet laksetartar

Rødløk, dill, pepperotrømme og flatbrød

Aquevit and dill cured salmon tartar with red onion, dill, horseradish sour cream and traditional Norwegian flatbread
Inneholder: gluten, melk, fisk, soya, sennep

HOVEDRETT

JULEGRIS

Langtidsbakt svineribbe med sprø svor og persille, hjemmelaget julepølse, medisterkaker, rødkål, tyttebær, surkål og mandelpoteter

Slow cooked pork ribs with crispy rind and parsley, Christmas sausages, red cabbage, lingonberries, sauerkraut and potatoes
Inneholder: gluten, melk, soya, sennep, selleri

eller

PINNEKJØTT

Einerdampet pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, mandelpoteter og sjy med en touch av fransk sennep

Traditional Norwegian lamb ribs served with mashed turnips, Christmas sausage and jus with a touch of French mustard
Inneholder: gluten, melk, sennep

eller

SESONGENS FANGST

Pannestekt torsk med potetpure, petit pois, gulrøtter og brynt smør med sjalottløk og kapers

Inneholder: melk

DESSERT

CRÈME CARAMEL

Karamellpudding med krem og friske bær
Flan with whipped cream and berries
Inneholder: melk

Menypris

JULEMENY MED JULEGRIS: 2 retter 595,- / 3 retter: 675,-

JULEMENY MED PINNEKJØTT – 2 serveringer pinnekjøtt: 2 retter 725,- / 3 retter: 785,-