Vi ønsker velkommen til årets første Wine maker`s Dinner, og denne gangen er vi så heldige å få besøk av selveste Louis Moreau!
Domaine Louis Moreau ligger i hjertet av Chablis og er verdenskjent for sine kvalitetsviner! Denne kvelden smaker vi oss igjennom de ulike appelasjonene, det er bare å glede seg!
Kjøkkenet serverer en herlig 3-retter sesongmeny og det hele finner sted på vår flotte uteservering.
Det er et veldig begrenset antall plasser til dette arrangementet, så her er det virkelig "første vinelsker til mølla"- prinsippet som gjelder.
Kveldens meny
BISQUE D’HOMARD
Kremet hummersuppe med grønnsaker og krepsehaler
Lobster bisque with vegetables and crayfish
Inneholder: melk, skalldyr, selleri, sulfitt
FLÉTAN
Pannestekt kveite med sopp, syltet løk, fennikel- og eplecrudité og urtesmør
Pan fried halibut served with mushrooms, fennel and apple crudité, pickled onion and herb butter
Inneholder: melk, fisk, sulfitt
LES FROMAGES
Tre franske oster
Selection of French cheeses
Inneholder: hvete, melk, nøtter, sulfitt
Pris: 1495,- per person
Prisen inkluderer aperitiff, 3-retters meny og vin
Hvor og når: Bølgen & Moi Tjuvholmen, torsdag 25.5 kl. 18.00
Påmelding i skjemaet nedenfor.
Hjertelig velkommen til en magisk vinkveld på Tjuvholmen!