Winemaker`s dinner med Louis Moreau

Velkommen til en fantastisk kveld på Tjuvholmen!

    Vi ønsker velkommen til årets første Wine maker`s Dinner, og denne gangen er vi så heldige å få besøk av selveste Louis Moreau!

    Domaine Louis Moreau ligger i hjertet av Chablis og er verdenskjent for sine kvalitetsviner! Denne kvelden smaker vi oss igjennom de ulike appelasjonene, det er bare å glede seg!

    Kjøkkenet serverer en herlig 3-retter sesongmeny og det hele finner sted på vår flotte uteservering.

    Det er et veldig begrenset antall plasser til dette arrangementet, så her er det virkelig "første vinelsker til mølla"- prinsippet som gjelder.

    Kveldens meny

    BISQUE D’HOMARD
    Kremet hummersuppe med grønnsaker og krepsehaler
    Lobster bisque with vegetables and crayfish
    Inneholder: melk, skalldyr, selleri, sulfitt

    FLÉTAN
    Pannestekt kveite med sopp, syltet løk, fennikel- og eplecrudité og urtesmør
    Pan fried halibut served with mushrooms, fennel and apple crudité, pickled onion and herb butter
    Inneholder: melk, fisk, sulfitt

    LES FROMAGES
    Tre franske oster
    Selection of French cheeses
    Inneholder: hvete, melk, nøtter, sulfitt

    Pris: 1495,- per person

    Prisen inkluderer aperitiff, 3-retters meny og vin

    Hvor og når: Bølgen & Moi Tjuvholmen, torsdag 25.5 kl. 18.00

    Påmelding i skjemaet nedenfor.

    Hjertelig velkommen til en magisk vinkveld på Tjuvholmen!

    Meld deg på:

    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.