Winemaker`s dinner med Georg Breuer

Stavanger Vinfest 2022

    Winemaker`s dinner med Georg Breuer 

    Velkommen til Winemaker`s dinner med fantastiske viner fra Georg Breuer fra Rheingau i Tyskland.
    Vi er så heldige å få besøk av Theresa Breuer som skal være med oss disse kveldene.
    Vi har satt sammen en flott 5 retters meny hvor hovedfokuset ligger på den store rieslingdruen.

    En kultprodusent med liten produksjon og en filosofi som sier på vinen lager seg selv, dvs ingen kjemikalier eller stoler tilordner jorden mens druene vokser, eller til vinene den får modne og gjæres på fett. Vinen gjennomgår gjæring på eikefat og får denne perioden være helt i fred uten innlandet. Prosessen blir aldri fremskyndet eller stoppet. Filosofien er utradisjonell og for Breuer er balanse, aroma og fylde viktigere enn mostvekt. Ekstrakt og vinens egenvekt, tetthet og kompakthet, er viktigere enn volumer.

    Vingården ble stiftet i 1880 og ble eiet av Breuer-familien siden begynnelsen av 1900-tallet. Peter Breuer overlot vingården til sin sønn Georg Breuer - som vingården er oppkalt etter i dag. Hans sønner Heinrich og Bernhard Breuer utvidet vinmarkene og sikret seg monopol på vinmarken Rauenthal Nonnenberg, samt 34 hektar vinmark i de aller beste områdene i Rudesheim og Rauenthal.

    Pris: Aperitiff, 5 retters meny med viner og kaffe 1795,-
    Pris: 5 retters meny med alkoholfrie enheter og kaffe 1095,-

    Se meny her:

    Winemakes dinner Georg Breuer - Stavanger - NO

    Vi ønsker velkommen til felles aperitiff og bordsetting kl 18.00.
    Munter stemning, flott mat med flotte viner og flotte folk blir stikkordene disse kveldene.

    Meld på i skjemaet under, eller til stavanger@bolgenogmoi.no

    Hjertelig velkommen skal dere være!

    Meld deg på:

    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.