26/32020
27/32020
28/32020

Winemaker`s dinner med Georg Breuer

    Torsdag 26., fredag 27. og lørdag 28.mars er det ingen ringere enn Theresa Breuer som kommer på besøk og vil fortelle oss om vinene sine i plenum, samt gi oss innsikt og førstehåndsinformasjon om vingården.

    Datoer:

    26. mars 2020
    27. mars 2020
    28.mars 2020

     

    En kult-produsent med liten produksjon og en filosofi som sier at vinen lager seg selv, dvs ingen kjemikalier eller stoffer tilsettes jorden mens druene vokser, eller til vinen mens den får modne og gjæres på fat. Vinen gjennomgår gjæring på eikefat og får i denne perioden være helt i fred uten innblanding. Prosessen blir aldri fremskyndet eller stoppet. Filosofien er utradisjonell og for Breuer er balanse, aroma og fylde viktigere enn mostvekt. Ekstrakt og vinens egenvekt, tetthet og kompakthet, er viktigere enn volumer.

    Vi har satt sammen en flott 5-retters meny hvor hovedfokuset ligger på den store rieslingdruen.
    Vi ønsker velkommen til en felles aperitiff og bordsetting kl. 18.00.
    Munter stemning, flott mat med flotte viner og flotte folk blir stikkordene disse kveldene.

     

    Pris: Aperitiff, 5 retters meny med viner og kaffe kr 1395,-
    Pris: 5 retters meny med alkoholfrie enheter og kaffe kr 995,-

     

    For bordbestilling send en epost til stavanger@bolgenogmoi.no

     

     

     

    Meld deg på: