Vi ønsker velkommen til høstens første store happening av Tjuvholmen, nemlig Winemakers dinner! Vi er så heldige å få besøk av selveste Alexandre Bonnet denne kvelden, som har valgt ut en unik sammensetning av hans vin og Champagne som vil bli servert sammen med vår helt nye 5 retters meny!
Alexandre Bonnet vil lose oss igjennom denne flotte kvelden, vi gleder oss veldig til å få ham på besøk!
Champagnehuset Maison Alexandre Bonnet har tatt vare på tradisjoner og stil i tre generasjoner. De holder til i Les Ricey i distriktet Aube helt sør i Champagne. Hele 96% av drune som dyrkes der er Pinot Noir. Maison Alexandre Bonnets vinmarker ligger i bratte skråninger med kalkstein i dybden og leirete jord på toppen, et perfekt jordsmonn for Pinot Noir.
Kveldens meny
BISQUE D´HOMARD
Kremet hummersuppe med sprø krutonger
TURBOT
Pannestekt piggvar med høstens kantareller, purre- og sellerirotpuré og beurre blanc
CARRÉ D’AGNEAU
Urteskorpet lammecarré med kongeøsterssopp, potetpuré og rødvinssaus med mynte
LES FROMAGES
Tre modne franske oster etter dagens utvalg
CRÉME BRÛLÉE
Fransk dessert i særklasse, med sprøtt lokk av perlesukker
Pris: Aperitiff, 5 retters meny med Champagne 1395,-
Pris: 5 retters meny med alkoholfrie enheter 1095,-
Vi ønsker velkommen til felles aperitiff og bordsetting kl 18.00.
Forespørsel om påmelding sendes til tjuvholmen@bolgenogmoi.no
Hjertelig velkommen til en magisk kveld på Tjuvholmen!