Winemaker`s dinner med Alexandre Bonnet

Velkommen til en fantastisk kveld på Tjuvholmen!

    Vi ønsker velkommen til høstens første store happening av Tjuvholmen, nemlig Winemakers dinner! Vi er så heldige å få besøk av selveste Alexandre Bonnet denne kvelden, som har valgt ut en unik sammensetning av hans vin og Champagne som vil bli servert sammen med vår helt nye 5 retters meny!

    Alexandre Bonnet vil lose oss igjennom denne flotte kvelden, vi gleder oss veldig til å få ham på besøk! 

    Champagnehuset Maison Alexandre Bonnet har tatt vare på tradisjoner og stil i tre generasjoner. De holder til i Les Ricey i distriktet Aube helt sør i Champagne. Hele 96% av drune som dyrkes der er Pinot Noir. Maison Alexandre Bonnets vinmarker ligger i bratte skråninger med kalkstein i dybden og leirete jord på toppen, et perfekt jordsmonn for Pinot Noir. 

     

    Kveldens meny

     

    BISQUE D´HOMARD
    Kremet hummersuppe med sprø krutonger
    TURBOT
    Pannestekt piggvar med høstens kantareller, purre- og sellerirotpuré og beurre blanc
    CARRÉ D’AGNEAU
    Urteskorpet lammecarré med kongeøsterssopp, potetpuré og rødvinssaus med mynte
    LES FROMAGES
    Tre modne franske oster etter dagens utvalg
    CRÉME BRÛLÉE
    Fransk dessert i særklasse, med sprøtt lokk av perlesukker

     

    Pris: Aperitiff, 5 retters meny med Champagne 1395,-
    Pris: 5 retters meny med alkoholfrie enheter  1095,-

    Vi ønsker velkommen til felles aperitiff og bordsetting kl 18.00.

    Forespørsel om påmelding sendes til tjuvholmen@bolgenogmoi.no

    Hjertelig velkommen til en magisk kveld på Tjuvholmen!