23/112019

Winemakers Dinner Barolo Marengo

    Mario Marengo er en liten produsent som holder til i La Morra by, og fra sine 6 hektar lager de 35.000 flasker, inkludert litt barbera og dolcetto.
    De har hatt sine parseller i Brunate og Bricco delle Viole på henholdsvis 1,2 og 1 hektar, i fem generasjoner. Men det var først i 1974 at de satte eget navn på etiketten.
    Selv om de ikke er sertifisert økologisk, spontangjæres vinene, og de modnes i 2 år i fransk eik (barriques), men bare 15 prosent ny, og med 10 dagers uttrekkstid, befinner Mario Marengo seg midt mellom de moderne og de mer tradisjonelle baroloprodusentene.

    Marco Marengo is one of Piedmont’s emerging superstar producers. Although the Marengo family has made wine here since 1899, it’s as if someone turned on a switch a few years ago, when the wines – the Barolos in particular – went from excellent to outstanding, a level they have maintained ever since.

    – Wine Advocate -

    Deres viner er meget høyt verdsatt og scorer mellom 90-95 poeng hos ekspertene.
    Gled deg til fantastiske viner og en spesial komponert meny fra kjøkkenet.

    Kr 1495,- pr pers som inkluderer 4 retters meny, 5 viner og aperitiff.
    Aperitiff fra kl 18.30

    Meld deg på: