/

Viva la Mexico!

Lær å lage autentiske og deilige meksikanske retter og drinker!

  Gode, hjemmelagde tortillas, ekte guacamole og bruk av forskjellige typer chili, lime og koriander. Hvilke spennende muligheter setter prikken over i-en i et meksikansk måltid? Dette er noe av det du lærer på dette morsomme mat- og cocktailkurset!

  Det meksikanske kjøkkenet har stor innflytelse på verdens matvaner, antakelig fordi det smaker himmelsk! Nå har du en enestående sjanse til å dra med deg kunnskapen om det gode meksikanske kjøkkenet hjem. Vi fokuserer på ingredienser og råvarer som vi vet at du får tak i her i Norge, og lager autentisk meksikansk mat.

  Vi kan ikke love at Bølgen & Mois kjøkkensjef & barsjef stiller med sombrero, tequila og sigar denne dagen, derimot vet vi at de vil innvie deg i en verden av spennende smaker.
  Barsjef Eirik vil ta deg med på en reise i meksikansk drikke, der du lett kan ta med deg kunnskapen hjem og imponere venner og familie. Underveis vil du få fantastisk deilig snacks laget av Bølgen og Moi Tjuvholmens bartender som tidligere har drevet bar i Mexico.

  Kurset avsluttes med et deilig måltid, hvor dere nyter maten som dere har laget gjennom kvelden.

  Kurset inkluderer:
  Middag bestående av deilig meksikansk, selvlaget mat
  Tre cocktails
  To glass vin

  La oss utvide din kompetanse om det meksikanske kjøkkenet!

  Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene deres har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

  Ikke gå glipp av dette spennende kurset – ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

  Tid: kl 17.30

  Pris: kr 1850,- per person

  Meld deg på her!

  Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

   

  Hjertelig velkommen!