Vin til julematen med Toralf Bølgen

Vin til julematen

Hva med Riesling til ribba og Champagne til lutefisken?

    Bli med og smak utradisjonelle kombinasjoner med norske jule-klassikere!

    Det er ingen ting galt med øl og dram, men det finnes spennende alternativer i vinens verden også. Hva med Riesling til ribba og Champagne til lutefisken?

    Toralf Bølgen, en av landets største vineksperter, vil denne kvelden guide dere gjennom utradisjonelle kombinasjoner med norske jule-klassikere.

    Vi starter kvelden med en hjemmelaget julegløgg, der Toralf lærer bort kunsten å lage god gløgg med deilig juice fra Bagstevold gård.

    Vi smaker oss gjennom 6 viner og nydelig julemat.

    Hvor: Bølgen & Moi Drammen

    Når: 27. november kl 18.00

    Pris: 995,- pr. pers

    Meld på til drammen@bolgenogmoi.no eller 32 82 58 00.

    Velkommen!

    Velkommen til et stemningsfullt julebord i vår restaurant i Drammen.

    Velkommen til en stemningsfull kveld i vår restaurant i Drammen.