Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?

Tryll frem de lekreste sauser som imponerer gjestene dine.

  Nå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Mesterkokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen i Oslo lærer deg hvordan.

  Under dette kurset vil kokkene vise deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med å lage sausene fra grunnen av. Du får også smake de ulike sausene opp mot et spennende utvalg av tilbehør som kokkene har tilberedt.

  Slik får du forståelse for hvor viktig sausen er for en rett og ikke minst hva som passer til hva.

  Vi lover deg at etter dette kurset er du en mye bedre sausekokk og kan trylle frem de lekreste sauser som imponerer alle besøkende på ditt eget kjøkken.

  Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene på Høvikodden har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

  Nå flytter vi kursvirksomheten til Bølgen & Mois flotte nye lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen i Oslo, og vi håper å lære enda flere til å bli skikkelig connoisseurer på eget kjøkken.

  Tid: 17.30

  Pris: 1195,-

  Meld deg på her.

  Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

  Hjertelig velkommen!