Meld deg på her!
Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser. Her vil de demonstrere hvordan du kan perfeksjonere dine teknikker, og dermed oppnå er enda mer smakfullt resultat enn tidligere.
Kokkene viser deg lekre og ulike grunnsauser, både kalde og varme, og de vil vise deg hvordan du kan lage disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av deilig tilbehør som kokkene har forberedt. Her blir det smakfulle nytelser og vis lærdom om hverandre.
Følgende sauser lages og/eller gjennomgås:
- Hollandaise
- Bérnaise
- Majones
- Blåskjellkraft (til smørsaus)
- Kyllingkraft (til velouté)
- Demi glace
Hjertelig velkommen!
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider
* Kurset er dessverre dårlig egnet for de som har laktose- og glutenallergi, og det er ikke mulighet til å tilpasse kurset for disse allergiene.