28/42020

Lær å lage saus slik proffene gjør det!

Du kan bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet! De dyktige kokkene på Bølgen & Moi påtar seg oppgaven som dine læremestere!

    Meld deg på her!

    Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.

    Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.

    Sausene smakes til forskjellige råvarer som kjøkkenet tilbereder underveis i kurset.

    Følgende sauser lages og/eller gjennomgås:
    Hollandaise
    Bérnaise
    Majones
    Blåskjellkraft (til smørsaus)
    Kyllingkraft (til velouté)
    Demi glace

    Dette får du oppleve
    Deltakende og demonstrerende matkurs med de dyktige kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen
    Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
    Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset
    Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
    Pris: Kroner 1295,- pr. person.

    Hjertelig velkommen!

     

    Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider