Tjuvholmen Foodie Festival

Smak på verden!

  Bli med på Tjuvholmen FOODIE FESTIVAL og nyt det beste vi har å tilby av spennende mat, drikke og opplevelser!

  11.-13. oktober forvandles Tjuvholmen til et Foodie-paradis for både store og små, og tar deg med på en smaksreise verden rundt.
  Dette er første gang det arrangeres en mat- og drikkefestival på Tjuvholmen og vi jobber hardt og kreativ i kulissene for å gi deg en best mulig festivalopplevelse denne helgen. Dette skal bli en fantastisk start på en årlig tradisjon - og vi gleder oss!

  Temaer for festivalen er SMAK PÅ VERDEN som også representerer mangfoldet av Tjuvholmens restauranter og serveringssteder.
  På Bølgen & Moi presenterer vi noe av det beste TYskland har å by på av mat og drikke!

  Program:

  Fredag 11. oktober: BACKPACKER AFTERWORK
  Her kan du velge mellom tre forskjellige ruter hvor du får reise til fire ulike "land" som byr på en deilig mat- og drikkeopplevelse!

  Lørdag 12. oktober: DINNER CRUISE
  Sett av ettermiddag/kveld og gjør deg klar til en helt spesiell Foodie-opplevelse! I løpet av fem timer besøker du flere av Tjuvholmens restauranter som hver serverer en nydelig smak med tilpasset drikke fra sine respektive "land"

  Søndag 13. oktober: BRUNSJ BONANZA
  Her byr vi på ekte kontinental atmosfære med feststemt søndagsbrunsj, boblesmakinger og spennende mataktiviteter både for store og små.

  Følg med HER for mer informasjon og info om billetter!

  Hjertelig velkommen!