Smak spennende vin til julematen

med Toralf Bølgen

  Meld deg på her!

  Bli med og smak utradisjonelle kombinasjoner med norske juleklassikere!

  De fleste er oppdratt til at man drikker øl og dram til norsk, tradisjonsrik julemat, og det er selvfølgelig både godt og vel. Men det finnes spennende alternativer i vinens verden også! Kan vi få utfordre deg litt, og kanskje introdusere deg for noen nye og gode kombinasjoner? Hva med Riesling til ribba og Champagne til lutefisken for eksempel?

  Vinkelner Linn Albertsson står klar til å utfordre deg denne kvelden – kan vin by på fantastiske smakskombinasjoner med den norske, fete, tradisjonsrike julematen? Absolutt, sier vi! Denne kvelden smaker vi oss gjennom norske juleklassikere, med spennende viner i glasset.

  Vi starter kvelden med Bølgen & Mois hjemmelagde julegløgg, før vi beveger oss gjennom de gode tradisjonelle rettene pinnekjøtt, lutefisk og ribbe for å nevne noe. Selvfølgelig avslutter vi kvelden med hjemmelaget karamellpudding!

  Kveldens foredragsholder og inspirator er Linn Albertsson, som har jobbet i Bølgen & Moi i syv år og blitt en av restaurantkjedens fremste medarbeidere når det gjelder vin og mat i kombinasjon. Til vanlig er hun daglig leder på Bølgen & Moi Gimle, men tar for anledningen turen til Tjuvholmen. Linn ble utdannet vinkelner i 2012 ved kulinarisk akademi, og har siden den gang jobbet tett med Toralf Bølgen. Hun har til og med deltatt i NM to ganger under coaching fra Bølgen selv!

  Linn og resten av personalet på Bølgen & Moi ser fram til en innholdsrik kveld, hvor julemat og vin står på tapeten og vi skal se hvordan vin kan løfte måltidet på en helt annen, og mye friskere måte enn juleøl. Vi gleder oss!

  Kveldens meny:

  Pepperkake med blåmuggost
  Rakfisk med lefse, rømme, løk og potet
  Lutefisk – sharing is caring
  Ribbe, tradisjonelt som på Østlandet
  Pinnekjøtt, tradisjonelt som på Østlandet
  Karamellpudding

  Det blir presentert og servert smaksprøver på vin til alle rettene

   

  Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse

  Dette får du oppleve
  Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
  Foredragsholder: Linn Albertsson
  Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset
  Drikkeservering:Ja – smaksprøver underveis i kurset
  Pris: Kroner 1745,- pr. person.

  Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider

  Hjertelig velkommen!