23/12020

Skalldyr & Burgund

    På vinteren er råvarene fra havet på sitt aller beste, og denne kvelden skal vi matche dette mot et av verdens beste vindistrikt!
    I Burgund lages flere av verdens mest eksklusive hvitviner.
    Chardonnay er hoveddruen her, selvom det også dyrkes andre druer i mindre kvanta.

    Kjøkkenet har lagd en fantastisk 5 retters meny med skalldyr og dette skal trakteres med de gode dråpene fra Olivier Leflaive.
    Sett kryss i kalenderen, og meld deg på denne kvelden, her blir det mye godt !

    SNACKS 
    Torsketunger
    Østers
    Rogntoast

    MENY 
    Kamskjell-sitron-urter
    **
    Sjøkreps-anis-fløte
    **
    Skate-erter-fennikel-hummer
    **
    Hummerhale-selleri-nøttesmør
    **
    Dessert- hvitsjokolade

    VINER 
    Olivier Leflaive Bourgogne Blanc "Les Sétilles" 2009
    Olivier Leflaive Meursault
    Olivier Leflaive Puligny-Montrachet
    Olivier Leflaive Chassagne-Montrachet
    Olivier Leflaive Meursault Blagny 1er Cru Sous le Dos d'Ane

    Pris kr 1695,- pr pers
    som inkluderer snacks, aperitiff, meny og tilhørende viner.

    Aperitiff serveres fra kl 18.30

    Meld deg på: