11/102023

OMA x B&M Tjuvholmen

  WINEMAKER MED OLE MARTIN ALFSEN

  Den 11.10 er vi så heldige å få besøk av selveste OMA - Ole Martin Alfsen. Vi har gleden av å invitere til en fantastisk Winemaker denne kvelden!

  Ole Martin Alfsen er kokk og vinkelner med lang, bred og variert erfaring innen mat og drikke. Etter at han tok Vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker, mat og vinbøker og en ren vinbok; «Piemonte» sammen med Merete Bø.

  Alfsen lanserte sin første vin; OMA Barbera d’Alba høsten 2013 i samarbeid med Giovanni Rosso. Denne etablerte seg raskt i basissortimentet på Vinmonopolet og er fremdeles å finne i kategori 3. Øvrige sortiment er i BU, men mange av vinene er allikevel å finne på mange vinmonopolutsalg.

  Modellen OMA Vin jobber etter, er først å finne og definere gode produsenter det er ønskelig å jobbe med. «Jeg tar da gjerne kontakt med en helt spesifikk ide om en vin eller et prosjekt det kunne være spennende å gjennomføre hos produsenten. En vin som er i tråd med, eller tar utgangspunkt i produsentens stil og kvalitet, men som allikevel skiller seg fra deres portefølje. Jeg definerer type fermentasjon, lagring og jeg vil som utgangspunkt alltid blende vinen min selv, slik at den er å tråd med min stil og mine preferanser»

  Denne kvelden får vi serverer vi totalt ni OMA-viner sammen med en fire retters meny fra kjøkkenet. Ole Martin Alfsen har regien og guider oss gjennom kvelden, dette blir en meget spesiell Winemaker som må oppleves!

   

   

  Kveldens meny fra kjøkkenet

  Kveite ceviche

  Pannestekt lysing

  Oksekjake

  Tarte tatin

  *Vi tilpasser alle retter til allergier

   

   

  Tid og sted : Onsdag 11.10 kl. 18.00 Bølgen & Moi Tjuvholmen

  Pris 1595,- per person inkluderer aperitif og fire retters meny akkompagnert av åtte forskjellige OMA viner.

  Påmelding i skjemaet nedenfor.

   

  Hjertelig velkommen til det som blir en helt fantastisk aften på Bølgen & Moi Tjuvholmen

   

  Meld deg på:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.