Odfjell Vineyards på Fiskebrygga

  ET NORSK VIN EVENTYR.

  Bergenser og Skipsreder Dan Odfjell kjøpte seg tidlig på 1980 tallet en gammel fruktgård i den vakre Maipo dalen i Chile.
  Han oppdaget etter hvert at han hadde funnet seg et av Chiles beste områder for dyrking av vindruer, hvor kjølig bris fra Stillehavet danner et mikro klima som egner seg til å fremdrive særegne og fyldige viner. Frukttrærne måtte snart vike for vinranker, og i dag er Odfjell Vineyards et anerkjent vinhus som eksporterer vin til hele verden.
  Odfjell-porteføljen har plassert seg rett i toppsjiktet av chilensk vin, og scorer stadig vekk høyt i internasjonale vinmagasiner som Wine Spectator og Decanter.

  I dag eier produsenten mer enn 100 hektar plantet vinmark, hvor alt dyrkes og produseres biodynamisk, og gjør Odfjell til en forholdsvis stor aktør på Chiles vinscene.  I tillegg er alle druene som kjøpes inn økologiske, så det er stort fokus på bærekraftig produksjon.

  Denne kvelden får vi besøk av selveste Dan Odfjell Jr. Han vil selvsagt presentere sine viner og fortelle om denne unike historien.
  «Visste du forresten at Odfjell også driver oppdrett av norske fjordhester? Siden de lager økologiske viner er det perfekt med hester som står for naturlig gjødsling og gressklipping!»

  MENY & VINER
  Det blir servert hele 6 viner denne kvelden, og her får du skikkelig value for money.

  Armador Sauvignon Blanc
  Armador Cabernet Sauvignon
  Armador Carmenère
  Capitulo
  Orzada Carignan
  Aliara 

  Kjøkkenet disker opp med småretter inspirert fra det Sør Amerikanske kontinentet, her blir det mye gode smaker i 3 serveringer.
  Er du glad i god mat, gode viner og  gode historier fra et Norsk vin eventyr ?  Da sees vi på Fiskebrygga denne kvelden.
  Aperitiff kl 19.00
  Kr 995,- pr pers

  Meld deg på: