Nå kan du også lage viltretter som på de beste restauranter

- Helt vilt!

    Meld deg på her!

    Har du vilt i fryseren du har lyst å lage noe nytt og spennende av, er dette kurset som skapt for deg. Det passer like godt om du planlegger å kjøpe inn vilt i høst. Her blir det nemlig utførlig demonstrasjon av utbeining av lår og av sadel, ribbing og utbeining av rype samt graving og speking.

    Videre lærer du om steking av kjøtt - helt og i biter. Du er også med og lager kraft og viltsaus i tillegg til viltpaté og carpaccio av vilt. Selvsagt lærer du også å lage passende garnityrer til ulike retter av vilt.

    Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.

    Dere er hjertelig velkommen til å ta en drink i Bar Bastard før eller etter kurset. Det er også mulig å ta  noe lett å spise, vi har fine plasser foran det åpne kjøkkenet og det varmer godt fra peisen vår.

     

    Dette får du oppleve

    Deltakende matkurs med Norges ledende kokker

    Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.

    Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.

    Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren

    Pris: Kroner 1950,- pr. person.

    Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

    Hjertelig velkommen!