7/32020

FOOCKTAILS

– deilig mat & drinker!

    Kan man matche drinker til mat? Lær å trylle fram gode drinker som hever middagen mange nivå!

    Å skape gode mat- og drikkekombinasjoner er et gammelt og godt konsept, og det er ingen tvil om at man kan heve middagen mange hakk ved å sette søkelys på å velge riktige drikkevarer. Men hva skjer når vi ikke velger å gå for øl eller vin, og heller eksperimenterer med å framheve smaken med deilige cocktails? Dette skal du få lære mer om denne kvelden!

    Bølgen & Mois barsjef Eirik tar deg med gjennom sine favorittkombinasjoner, og du får selvfølgelig både oppskrifter på drinkene og de beste tipsene for hvordan du kan løfte måltidet til nye høyder.

    Du vil få servert en drink som aperitif, hvor vi fokuserer på stikkord som tørt, friskt og lett. Videre til du få en smaksprøve av både drink og mat.

    Kveldens meny:

    Rockefeller (gin og østers)
    Kentucky 75 & frityrstekt kylling
    Margarita & Ceviche
    Cloudy Day & Asparges
    Gimlet & Sushi
    Zacapa Daiquiri & Sjokolade

    Menyen kan variere noe, alt etter hva vi synes blir magiske kombinasjoner 🙂

    Dette kurset passer perfekt som gave til noen du er glad i. Meld de på kurset under, og kjøp et gavekort tilsvarende riktig beløp her!

    Tidspunkt: 16.00, varer i ca 3 timer

    Pris: kr 1345,- per person

    Meld på i skjemaet under, eller til tjuvholmen@bolgenogmoi.no. Påmeldingen er bindende.

    Hjertelig velkommen!

     

    Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd til tjuvholmen@bolgenogmoi.no.

    Meld deg på: