Cocktails og mat

Lær å trylle fram gode drinker som hever middagen mange nivå!

    Meld deg på her!

    Å skape gode mat- og drikkekombinasjoner er et gammelt og godt konsept, og det er ingen tvil om at man kan heve middagen mange hakk ved å sette søkelys på å velge riktige drikkevarer. Men hva skjer når vi ikke velger å gå for øl eller vin, og heller eksperimenterer med å framheve smaken med deilige cocktails? Dette skal du få lære mer om denne kvelden!

    Bølgen & Mois barsjef Eirik tar deg med gjennom sine favorittkombinasjoner, og du får selvfølgelig både oppskrifter på drinkene og de beste tipsene for hvordan du kan løfte måltidet til nye høyder.

    Du vil få servert en drink som aperitif, hvor vi fokuserer på stikkord som tørt, friskt og lett. Videre til du få en smaksprøve av både drink og mat.

    Kveldens meny:

    Rockefeller (gin og østers)
    Kentucky 75 & frityrstekt kylling
    Margarita & Ceviche
    Cloudy Day & Asparges
    Gimlet & Sushi
    Zacapa Daiquiri & Sjokolade

     

    Dette får du oppleve

    Demonstrerende kurs og foredrag med barsjef Eirik Ugelstad 

    Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.

    Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset

    Drikkeservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset

    Dato og tid:

    Pris: Kroner XX,- pr. person.

    Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo

    Nettsted og karthttps://bolgenogmoi.no/restauranter/tjuvholmen/

     

    Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

    Hjertelig velkommen!