9/92020

Utekjøkkenet: Markens Grøde

- lær fantastiske grønnsaksretter!

  Meld deg på her!

  Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

  Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen. Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.

   

  Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

  Vi nordmenn blir stadig mer bevist på hva vi spiser, og vegetarmat har for mange blitt en ny favoritt. Butikkene bugner over av ferske grønnsaker, men hvordan kan du flytte det grønne kjøkkenet inn i ditt eget hjem?

  På dette spennende matkurset tryller Bølgen & Mois kokker det du tidligere har ansett som en enkel grønnsak, inn til et vel så lekkert måltid. De demonstrer hvordan du med små grep kan tilføre riktig så deilige smaker til grønnsakene. La deg inspirere til å gjøre grønnere og smakfulle valg. Vi kan love at du ikke savner kjøtt eller fisk på tallerkenen denne kvelden.

  Denne kvelden får du grill-utgaven av vegetarkurset, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Dette er ingen hemmelighet at også grønnsaker trives på grillen, og du vil kanskje bli overrasket over hvor mye man kan få laget på et utekjøkken med de enkleste råvarer og teknikker!

   

  Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind. Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.
  Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider