Lag og nyt toscansk mat sammen med vinmakeren

Dette er en unik mulighet!

    Meld deg på her!

    Det blir en meget unik aften når Emanuela Stucchi Prinetti fra vingården Badia a Coltibuono kommer for å dele sine familieoppskrifter og majestetiske viner hos Bølgen & Moi.

    Badia a Cotibuono er en majestetisk, kulturelt viktig eiendom som kan hevde å være den eldste kontinuerlig opererende vingården i verden. Eiendommen har 1000 år med europeisk kulturhistorie som et sted for tilbedelse og åndelig tilflukt, så vel som et senter for læring og jordbruksforsnking, og har vært i familien Stucchi Prinetti siden 1846. I dag er eiendommen et senter for toscansk kultur og inkluderer vingård, restaurant, kokkeskole og B&B leiligheter. Badia a Cotibuono er åpen for besøk og smakinger for alle de som vil lære om lokale produkter og tradisjoner.

    Denne kvelden tar vinmaker Emanuela Stucchi Prinetti fra Badia a Cotibuono med seg en bit av toscana til Bølgen & Moi. Det blir duket opp til toskansk matlagningskurs og olivenoljesmaking,  etterfulgt av en 3-retters middag med vinpareringer fra Badia a Coltibuono. Emanuella er fortfatter av flere kokebøker, og ble i 2000 den første kvinnen som ble president i forbundet av vinprodusenter: Consorzio Chianti Classico. Sammen med brødrene Roberto & Paolo er de den femte generasjonen familemedlemmer som forvalter Badia a Cotibuono.

    Gå ikke glipp av denne unike sjansen til et dypdykk i toscansk kultur og toscanske tradisjoner.

    Dette får du oppleve:
    Deltakende matkurs med en vinmaker. Olivenoljesmaking og antipasto.
    Matservering: Ja - Egenlaget 3-retters meny. OBS, kjøkkenet lager èn av rettene
    Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper
    Foredragsholder: Emanuela Stucchi Prinetti fra Badia a Cotibuono
    Kursets språk: Engelsk
    Pris: 1895 kroner per person

    Hjertelig velkommen!

    Dette kurset holdes i samarbeid med Aperitif.no hvor APeritif er hovedarrangør. Gavekort til kurset kjøpes via Aperitif sine hjemmesider.