Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco

- og finn din favoritt!

  Meld deg på her!

  Datoer:
  24. august - FULLT
  12. oktober - FULLT
  9. november

  Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

  Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre? I høst starter vi vårt nye konsept med lørdagssmakinger på Bølgen & Moi Tjuvholmen, med foredragsholder Cathinca Dege. Hun skal ta deg gjennom 6 helt forskjellige - kjente og mindre kjente musserende viner, slik at du skal finne din favoritt.

  Det er nemlig enormt stor forskjell på champagne, cava og prosecco. Ikke bare er det produsert i forskjellige land, det er også laget på forskjellige måter og med forskjellige druer. Her får man også forståelse for hvorfor prisnivået er så forskjellig. Men pris har ikke alt å si, og i løpet av denne ettermiddagen vil du lære deg å finne de beste beste vinene innen sin sjanger, til en gunstig pris.

  Cathinca Dege er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og er også foreleser for Apéritifs Vinskole.

  Ønsker du å nyte en deilig lunsj eller middag hos Bølgen & Moi Tjuvholmen før smakingen? Booker du bord her så får du hele 15% rabatt hvis du viser til at du skal på smakingen.