Gin & Tonic kurs Bølgen & Moi

Gin & Tonic

- så mye mer!

  Kjøp billett her

  Hva smaker vel bedre enn en forfriskende drink med balanse mellom sødme og aroma fra gin og bitterhet og friskhet fra tonic?

  Den klassiske GT bærer ikke lenger kun preg av enebær. Eirik Ugelstad, vår svært dyktige barsjef og mixologist, kommer i dette kurset til å ta dere med på en reise gjennom det florale, smaksatt gin, bær, ett stort utvalg av tonics og mye annet spennende.

  De fleste liker Gin & Tonic, og folk har også mer kunnskap om den bitter-søte drinken enn tidligere. I dette kurset har vi som mål at du i etterkant skal kunne imponere og briljere blant alle kjente og kjære. Du skal lære å lage din GT-favoritt, og ikke minst hvordan du serverer den for at hele opplevelsen skal bli en inner-10'er – eller kanskje en inner-11'er?

  Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med. Gin & Tonics har blitt en stor trend, så det er vel like greit å bli ekspert først som sist!

  Hjertelig velkommen!

  På dette kurset får du teste Fever Tree sine spennende tonicer. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtilt og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.