Når vi tenker på julen så tenker vi på krydder som kanel, nellik, eple og appelsin. I glasset nyter vi gjerne Cognac, akevitt eller portvin.
Dette er noen stikkord for hva Bølgen & Moi's barsjef Eirik vil ta utgangspunkt i for å lære deg å lage utrolig gode, varme og fyldige drinker til julekosen.
Dato: 02. Desember
Barsjefen vil ta deg med på en liten reise i infusering, og demonstrere hvordan du kan leke med smaker og infusere din egen sprit.
Det er lite som gir et bedre utgangspunkt for smaksrike jule-cocktails.
Det skal lekes med gamle klassikere og tradisjonsrike drikker og krydder.
La deg inspirere, og lær andre måter å ringe julen inn enn med den klassiske julegløggen.
Vi kan love at det blir tryllet fram noe ekstra godt i glasset.
Underveis i kurset vil du selvfølgelig få smaksprøver av drinkene som lages, slik at du vet hva du skal smake etter når du skal hjem og forberede drinkene selv til årets juleselskap eller nyttårsfest.
Det vil også bli servert deilig juleinspirert mat med masse gode smaker og teksturer.
Meld på i skjemaet under, eller til bodo@bolgenogmoi.no
Kurset starter kl. 19.00 og varer utover
Pris pr pers: 1295, - inkludert småretter og smaker av drinkene.
Velkommen til en helaften hos oss på Bølgen & Moi Bodø