Tenk at det har gått 20 år siden Bølgen & Moi kom til Stavanger!
Det feirer vi med en skikkelig jubileumsfest 24. mai! Trond Moi og Toralf Bølgen er kveldens vertskap, og byr på gode historier og antagelig noen dårlige vitser 🙂 Dette blir en festkveld for både ganen og lattermusklene!
Du kan booke bord på stavanger@bolgenogmoi.no eller 51 93 93 51.
Gled deg til å smake deg gjennom noen av høydepunktene og favorittene til Trond Moi og Toralf Bølgen gjennom 20 år i Stavanger. De har gjennom årene overrasket og eksperimentert seg frem til de beste smakene med inspirasjon fra reiser i inn- og utland. Alt for å skape store smaksopplevelser for fantastiske gjester.
Vi er stolte av å presentere 20-års menyen, som selvfølgelig vil ha håndplukkede viner til:
Østers, løk og eddik (Domstein)
Fermentert bete, ferskost og tørket ramsløk (Engros og Brimse)
*
Jordskokktartelett, ville vekster og østersemulsjon med tang (Engros, Domstein og Brimse)
Selleridashi med fermentert selleri (Engros)
Potet, egg og aske (Engros)
*
Kamskjell ceviche (Domstein og Engros)
Asparges, espuma av ville vekster, comte og bokhvete (Engros, idsøe og brimse)
*
Sjøkreps med deilig smør (Domstein og Tine)
Gåselever á l´Ancienne (Idsøe)
*
Torsk, jordskokk og blåskjell (Domstein og Engros)
Fiskesuppe (Domstein)
*
Makrell og rabarbra (Domstein og Engros)
*
Asian cuba (Engros)
Salat nicoise (Engros og Domstein)
*
Biff tartar, vaktel egg og purreløk (Nortura,
*
Pasta, hasselnøtter og trøffel (Engros)
Potet, egg, ramsløk og trøffel (Engros og Brimse)
*
Biff og bea (Idsøe)
Litt skitne fries…
*
Granskudd, rabarbra, skogsyre (Brimse)
Sjokolade royal (Asko)
Når: 24. mai kl 19.00
Pris: 1999,- (som også var åpningsåret vårt)
Velkommen til en storslagen kveld, bestill bord på stavanger@bolgenogmoi.no eller 51 93 93 51.