Bølgen & Moi matkurs

Jakten på den perfekte biff?

Hvordan tilberede den perfekte biffen

    “The only time to eat diet food is while you're waiting for the steak to cook.”
    - Julia Child

     

    Denne kvelden holder vi kurs om hvordan tilberede den perfekte biffen, med alt det innebærer av forskjellige tilberedningsmetoder, stykningsdeler, tilbehør og sauser.

    Nok en gang er det Olav Birkeland, kjent fra bloggen hobbykokken.no, som holder kurs hos oss og på sitt sedvanlige vis gir han en meget grundig gjennomgang av kveldens tema.

    Blant tingene som blir gjennomgått er:
    -Steking i panne
    -Sous vide
    -Reverse searing
    –Bruk av ovn og panne
    -Grill
    -Fritering.

    Vi skal også teste Waguykjøtt som mange mener er verdens beste kjøtt.

    I tillegg vil det også bli gitt en god gjennomgang av relaterte emner som bruningsreaksjoner, stykningsdeler, hvile av kjøtt, steking av store stykker osv.

    Alle er hjertelig velkommen, uansett forkunnskaper. Meld på til kristiansand@bolgenogmoi.no

    Kr 995,- pr pers
    Prisen inkluderer kurs, kursmateriell, smaksprøver underveis, samt en skikkelig Entrecote til hovedrett.
    Drikke kommer i tillegg.
    Oppstart kl 18.00

    Meld deg på: