Velkommen til høstfest på Bølgen & Moi! 

Gjennom høstferien (uke 41) vil vi tilby en helt egen meny til en hyggelig pris. Nå som alt annet hjemme koster mye mer ønsker vi å tilby lune og varme lokaler, fantastisk mat fra sesongen og en trivelig opplevelse.
Vi tilbyr en 3-retters meny til 350 kroner. Det er et begrenset antall plasser og tilbudet må bookes i forkant.
Her er menyen i Stavanger:
LETTRØKT BETETARTAR
Betetartar med estragonmajones og ristede hasselnøtter
Betetartar med estragonmajones og ristede hasselnøtter
Beetroot tartare with tarragon mayonnaise and roasted hazelnuts
Inneholder: sulfitt, egg, sennep, hasselnøtter
LANGE
Bakt lange med urtecrust, skorsonerrot, spinat og vin jaune-saus
Bakt lange med urtecrust, skorsonerrot, spinat og vin jaune-saus
Baked ling with herb crust, scorzonera, spinach and vin jaune sauce
Inneholder: melk, fisk, sulfitt, hvete
NORSKE EPLER OG ISKREM
Karamelliserte epler, kjeks og kanel- og kardemommeis
Caramelized apples, crackers and cinnamon and cardamom ice cream
Inneholder: melk, egg, gluten
Bordreservasjon gjøres her: https://booking.gastroplanner.no/bmstavanger/t
Eventuelt kan du kontakte oss på stavanger@bolgenogmoi.no eller 51 93 93 51
Vi gleder oss til en hyggelig høstaften her på Oljemuseet! 
