8/102020
5/112020

Gin & Tonic

– så mye mer!

  8. oktober - FULLT
  5. november

  Hva smaker vel bedre enn en forfriskende drink med balanse mellom sødme og aroma fra gin, og bitterhet og friskhet fra tonic?

  I dette kurset har vi som mål at du i etterkant skal kunne imponere og briljere blant alle kjente og kjære. Du skal lære å lage din GT-favoritt, og ikke minst hvordan du serverer den for at hele opplevelsen skal bli en inner-10'er – eller kanskje en inner-11'er?

  Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med. Gin & Tonics har blitt en stor trend, så det er vel like greit å bli ekspert først som sist!
  og, selvfølgelig må vi jo innom noen andre gin-cocktails når vi uansett har åpnet flasken!

  Dette kurset passer perfekt som gave til noen du er glad i. Meld de på kurset under, og kjøp et gavekort tilsvarende riktig beløp her!

  Tidspunkt: 18:30, varer i 2-2,5 timer.

  Pris: 850,- pr. pers

  Meld på i skjemaet under, eller til tjuvholmen@bolgenogmoi.no

  Hjertelig velkommen!

  På dette kurset får du teste Fever Tree sine spennende tonicer. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtilt og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.

  Hjertelig velkommen!

  * Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd til tjuvholmen@bolgenogmoi.no. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

  Meld deg på: