Det er duket for et storslått måltid med fransk tema! Vi har, sammen med selveste Bølgen, gleden av å invitere til en helaften i Frankrikes tegn på Bølgen & Moi Tjuvholmen. Vår kjøkkensjef Håkon presenterer en fantastisk 5-retters meny, og den eminente Toralf Bølgen loser deg gjennom måltidet med viner spesielt plukket ut for anledningen.
Opplev Frankrike på sitt beste med en av Norges fremste og mest erfarne vineksperter! Bølgen har på vegne av deg navigert seg gjennom den store vinjungelen av uendelige valgmuligheter, og sørger for at du får helt enestående smaksopplevelser denne kvelden
MENY
Bisque de homard
Hummersuppe med sprø krutonger
Sole meunière
Smørstekt flyndre med kapers og urter
Chariot d'agneau
Lammecarré med rotgrønnsaker, potetpuré og rødvinssaus med mynte og rosmarin
Plate du Fromage
Modne oster med marmelade og nøttebrød (Brie de Maux, lagret comté og Chevre)
Tarte tatin
Karamellisert epleterte med Calvados-krem
Hvor: Bølgen & Moi Tjuvholmen
Pris: kr 1450,- per person
(inkluderer aperitiff, 5-retters meny og vin til maten)
Middagen gjennomføres i henhold til råd fra FHI vedrørende Koronaviruset. Alle deltakere får anledning til å sitte 1 meter fra hverandre.