Du kan imponere med franske klassikere!

… Og bli middagsselskapets store snakkis!

    Meld deg på her!

    Det franske kjøkkenet byr på utallige delikatesser, og beregnes av mange som verdens mest kjente og beste kjøkken.  Julia Child sa i sin tid: "I Frankrike er matlaging en seriøs kunstform og en nasjonalidrett." Lærer du deg å beherske den franske kokkekunsten er du derfor på god vei til å bli en seriøs aktør på kjøkkenet.

    Denne kvelden vil de dyktige kokkene på Bølgen & Moi lære deg hvordan også du kan imponere med franske klassikere! Du vil blant annet får lære å lage fransk løksuppe, Sole Meunier og hvordan du får Entrecôten helt perfekt! Til det franske kjøkkenet hører selvfølgelig også en søt og deilig avslutning. Dette får du lære på matkurset og både lage og nyte!

    Kokkene viser deg hvordan du kan få en enkel råvare til å skinne, og bli middagsselskapets store snakkis!

    Kveldens meny:*

    Fransk løksuppe
    Sole Meunier
    Entrecôte
    Sufflé med Grand Marniér

    Det lages tilbehør til alle retter

    *Menyen kan variere noe.

    Dette får du oppleve

    Deltakende matkurs med Bølgen & Mois dyktige kokker

     

    Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.

    Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset og selvlaget middag avslutningsvis.

    Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren

    Pris: Kroner 1700,- pr. person.

    Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo

    Nettsted og karthttps://bolgenogmoi.no/restauranter/tjuvholmen/

    Hjertelig velkommen!

     

    Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider