Deilig konfekt og julegodt

Du kan gjerne lage syv sorter til jul, men trenger det å inkludere Goro og Serinakaker?

    Meld deg på her!

    Konfekt og annet godt hører med til julekosen, og denne kvelden vil du lære å lage godsaker du kan sette fram med stolthet til venner og familie, eller gi bort i gave til noen du er glad i.

    Bølgen & Mois kjøkkensjef har satt sammen sine syv favorittsorter, som han pleier å servere i juletiden hjemme hos seg selv! Praliner, Makroner, Fransk Nougat og Financier er noe av det som står menyen denne kvelden.

    Her er det bare å gjøre klar dessertmagen for et deilig og sukkerfylt matkurs!

    Dette får du oppleve

    Deltakende matkurs med Norges ledende kokker

    Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.

    Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset

    Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren

    Pris: Kroner 1195,- per person.

     

    Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

    Hjertelig velkommen!