26/112019
27/112019
3/122019
4/122019
10/122019
7/12020
14/12020
21/12020
28/12020
4/22020
11/22020
18/22020
25/22020
3/32020
10/32020
17/32020
24/32020
31/32020
7/42020
14/42020
21/42020
28/42020
5/52020
12/52020
19/52020
26/52020
2/62020

Danskens aften med live cooking!

    Han er dyktig, han er kreativ, en smule gal - og full av kjærlighet for god mat og drikke!
     
    Restaurantsjef Mehrdad, på Bølgen & Moi Tjuvholmen, tar deg med på en kveld hvor maten lages ved bordet, og det serveres herlig drikke som passer til.  Forbered deg på noen gode historier, og til å bli oppvartet som aldri før!
    Hver tirsdag og onsdag kl 18.00 fram til jul er han på plass, og klar for å ta dere imot til en dejlig aften!
     
    4-retters meny:
    Pannestekt sjøkreps og hummer med sitronsaus
    Blandet tartar med posjert egg
    Løkmarinert og grillet Entrecôte med potetstappe med urter og kremet soppsaus
    Rødgrød med fløde
    ~
    Pris: kr 895,- per person

    Meld deg på: