Cocktailkurs - en reise i Latin-Amerika

Blir du med på turen??

   
  På dette cocktailkurset tar vi deg med innom Karibia, Mexico, og resten av det sydlige Amerika med både syrlige, bitre, varme og tropiske smaker! Vi skal til Brasil, hvor vi nyter en deilig Caipirinha på stranden, selvfølgelig stopper vi innom Peru og koser oss med Pisco Sour.
  Hva er vel Sør-Amerika uten en tur innom Cuba?
  Og så klart skal vi feste med Tequila i Mexico.
  Dette og mer til lærer du! Barsjefen på Bølgen & Moi elsker å reise i Sør- og Mellom-Amerika, og nå tar han med deg på turen!
  Etter mange år med lidenskap og interesse for nettopp dette kontinentet – og flere studiereiser – er vi klare for å lære deg hvordan du blir kveldens desidert beste bartender, og helten av alle party-verter!
  Eirik viser deg hvordan du kan imponere venner og bekjente med eksklusive drinker og teknikker hjemme hos deg selv, så vel som på sommerfesten med jobben. Dette kurset passer perfekt som gave til noen du er glad i.
  Meld deg på kurset under. Det vil bli servert deilige retter med smaker fra Sør- og Mellom Amerika.
  Her har kjøkkenet satt sammen småretter som passer perfekt til drinkene som blir servert. Tidspunkt: 18:00, varer utover
  Pris: 1295,- pr. pers
  Meld på i skjemaet under, eller til stavanger@bolgenogmoi.noKursdatoer:30. april
  Hjertelig velkommen!Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd til stavanger@bolgenogmoi.no. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs

  Meld deg på: