2/122020
16/122020

Cocktailkurs - Christmas Cocktailparty!

  2. desember - FULLT
  16. desember

  Julen er til for kos – så hvorfor ikke leke litt med våre tradisjonsrike drikker og krydder og trylle fram noe ekstra godt i glasset?

  Kanel, nellik, eple og appelsin; Cognac, akevitt og portvin - Dette er noen stikkord for hva Bølgen & Mois barsjef Eirik vil ta utgangspunkt i for å lære deg å lage utrolig gode, varme og fyldige drinker til julekosen!

  Barsjefen vil ta deg med på en liten reise i infusering, og demonstrere hvordan du kan leke med smaker og infusere din egen sprit. Det er lite som gir et bedre utgangspunkt for smaksrike jule-cocktails. Det skal lekes med gamle klassikere og tradisjonsrike drikker og krydder. La deg inspirere, og lær andre måter å ringe julen inn enn med den klassiske julegløggen.  Vi kan love at det blir tryllet fram noe ekstra godt i glasset. Underveis i kurset vil du selvfølgelig få smaksprøver av drinkene som lages, slik at du vet hva du skal smake etter når du skal hjem og forberede drinkene selv til årets juleselskap eller nyttårsfest.

  Dette kurset passer perfekt som gave til noen du er glad i. Meld de på kurset under, og kjøp et gavekort tilsvarende riktig beløp her!

  Tidspunkt: 18:30, varer i 2-2,5 timer.
  Pris: 850,- pr. pers

  Meld på i skjemaet under, eller til tjuvholmen@bolgenogmoi.no

  Hjertelig velkommen!

   

  * Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd til tjuvholmen@bolgenogmoi.no. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

  Meld deg på: