Christmas Cocktailparty!

Julen er til for kos – så hvorfor ikke leke litt med våre tradisjonsrike drikker og krydder og trylle fram noe ekstra godt i glasset?

  Meld deg på her!

  Når vi tenker på julen så tenker vi på krydder som kanel, nellik, eple og appelsin. I glasset nyter vi gjerne Cognac, akevitt eller portvin. Dette er noen stikkord for hva Bølgen & Mois barsjef Eirik vil ta utgangspunkt i for å lære deg å lage utrolig gode, varme og fyldige drinker til julekosen.

  Barsjefen vil ta deg med på en liten reise i infusering, og demonstrere hvordan du kan leke med smaker og infusere din egen sprit. Det er lite som gir et bedre utgangspunkt for smaksrike jule-cocktails.

  Det skal lekes med gamle klassikere og tradisjonsrike drikker og krydder. La deg inspirere, og lær andre måter å ringe julen inn enn med den klassiske julegløggen.  Vi kan love at det blir tryllet fram noe ekstra godt i glasset.

  Underveis i kurset vil du selvfølgelig få smaksprøver av drinkene som lages, slik at du vet hva du skal smake etter når du skal hjem og forberede drinkene selv til årets juleselskap eller nyttårsfest.

  Dette får du oppleve
  Demonstrerende drikkekurs
  Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
  Matservering:  Nei – deltakerne er velkommen til å spise i restauranten før eller etter kurset
  Drikkeservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset
  Pris: Kroner 900,- per person

  Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

  Hjertelig velkommen!