Chablis & Sjømat

    Vi har gleden av å invitere til en lærerik og smakfull aften hos oss!

    Chablis og nordmenn er etter hvert blitt en uslåelig kombinasjon !
    Det er en fantastisk by for dem som liker fransk bondekost, skalldyr, stillhet og god hvitvin. Nordmenn konsumerer årlig over 1 million liter hvitvin og Chablis er blitt en sikker vinner når solen står høyere på himmelen.

    Chablis kan, som så mange andre vinsteder, takke det gamle havet, juratida (200-150 millioner år siden) og munkene for at det i dag dyrkes vin der, og det er vi glade for.

    Bølgen & Mois kjøkkensjef Magnus Jansson har komponert en utsøkt 4 retters meny med fokus på fisk og skalldyr.
    Ikke gå glipp av denne hyggelige kvelden med gode viner og utsøkt mat.

    Snacks
    Østers i 2 variasjoner - Rogntoast - Sjøkreps

    Meny for kvelden
    Skalldyrsuppe med kamskjell
    **
    Piggvar i kaviarsaus
    **
    Chablis ost med grillet landbrød og syltet pære
    **
    Kaffe & Petit four

    Det blir servert 5 ulike viner fra den anerkjente produsenten Billaud Simon til kveldens meny.
    Pris kr 1395,- per person

    Meld deg på i skjema eller send oss mail på kristiansand@bolgenogmoi.no 

    Meld deg på: