Bølgen inviterer: Fransk aften

Få en mat- og vinopplevelse av de sjeldne!

  Det er duket for nok et storslått måltid med fransk tema! Vi har, sammen med selveste Toralf Bølgen, gleden av å invitere til en helaften i Frankrikes tegn på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

  Dette blir vår sjette Franske aften her på Tjuvholmen og vi gleder oss stort til å på nytt oppleve Frankrike på sitt beste! Denne gangen er det distriktet Loire som skal utforskes. Etter å ha først utforsket Burgund, og deretter Bordeaux, gleder vi oss til å ta fatt på Loire med alt det spennende det distriktet har å by på både på mat- og vinfronten. Vår kjøkkensjef Håkon presenterer en fantastisk 5-retters meny, og den eminente Toralf Bølgen loser oss gjennom måltidet med viner spesielt plukket ut for anledningen.

  Opplev Frankrike på sitt beste med en av Norges fremste og mest erfarne vineksperter! Bølgen har på vegne av deg navigert seg gjennom den store vinjungelen av uendelige valgmuligheter, og sørger for at du får helt enestående smaksopplevelser denne kvelden

   

  Hvor og når:

  Bølgen & Moi Tjuvholmen onsdag 18.01.2023 kl. 18.00

  Pris: kr 1795,- per person
  (inkluderer aperitiff, 5-retters meny og vin til maten)

   

  Billetter til dette eventet kan reserveres via vårt påmeldingsskjema nedenfor eller så kan billetter kjøpes på vår billettside : Bølgen og Moi Booking - Velg gavekort (gifty.no)

  Meld deg på: