Utekjøkkenet: Bli en hverdagshelt!

Trenger du litt ny inspirasjon til middag i hverdagen?

  Meld deg på her!

  Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

  Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen. Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.

   

  Lettvint mat betyr ikke kjedelig mat, og dette skal kokkene på Bølgen & Moi bevise på dette uformelle og morsomme matkurset. De fleste kan kjenne seg igjen i begrepet "tidsklemma", og mange av oss har kanskje latt tiden gå på kompromiss med maten. Sånn trenger det ikke å være. Denne kvelden demonstrerer kokken hvordan du kan være effektiv på kjøkkenet, samtidig som maten blir både kreativ og smakfull. Med hjemmelaget mat på bordet blir du hele familiens hverdagshelt.

  Lær å kombinere råvarer som er lett tilgjengelig med morsomme smaker, som gjør selv den blåeste mandag til en fest på tallerkenen.

  La de dyktige kokkene på Bølgen & Moi inspirere deg til å lage deilig hjemmelaget middag. Denne kvelden får du grill-utgaven av hverdagsmat, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Mulighetene er uendelige med mat som garantert vil falle i smak både hos liten og stor.

   

  Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind. Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.
  Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider