Bølgen & Moi bakekurs med hobbykokken
5/92019

Bakekurs & Tangzhong metoden

Kurs i japanske bakemetode med meljevning i deigen for ekstra deilig og saftig bakst.

    Eltefrie brød & Tangzhong metoden – gled deg til en spennende bakekveld.

     

    Hobbykokken gjentar suksessen med sine bakekurs hos oss og denne gang er det søt og salt gjærbakst som står for tur. Det blir eltefrie brød, grove brød, småbakst og en gjennomgang av den såkalte tangzhong-metoden, som er en japanske måte å bake med meljevning i deigen som gjør baksten deilig og saftig i flere dager.

    Er du klar for å ta baksten din til NEXT LEVEL , da blir du med på denne uformelle kvelden hos Bølgen & Moi .

    Pris kr 695,- som inkluderer kurs, kurskompendium og smaksprøver på det som lages.
    Drikke kommer i tilegg.

    Kurset starter kl. 18.00. Meld deg på til kristiansand@bolgenogmoi.no